Over Puresilke

Wie is PureSilke

Ik ben Silke Hendriks, 35 jaar en moeder van een tweeling. Professioneel, ambitieus, puur, gedreven en liefdevol zijn de kernwaarden die mij en mijn bedrijf omschrijven. Ik werk vanuit eigen kracht, spiritualiteit en levenservaring. Maar ook voor hoe ik in het leven sta.. Puur, echt en zuiver. PureSilke is mijn bedrijfsnaam. Pure staat voor puurheid en authenticiteit, Silke staat voor mijn naam en betekent zijde. ‘Pure Zijde’ vrij vertaald dus. Styling en fashion loopt als een gouden draad door mijn leven. Mijn passie is om andere (ondernemende) vrouwen te leren hoe je authentiek en fashionable onderneemt en te laten ervaren wat kleding voor je uiterlijk en innerlijk kan doen: Creëer een unieke businesslook die altijd staat! 

Mijn achtergrond

Mijn start in de mode ben ik begonnen bij kledingzaak The Sting. Ruim 10 jaar ben ik werkzaam geweest in deze kledingbranche. Ik ben begonnen op mijn zestiende als parttime medewerker en mijn carrière binnen deze branche geëindigd als Store Manager. Naderhand nog een jaar werkzaam geweest bij kledingketen Vero Moda als Store Manager om vervolgens het roer om te gooien. Ruim 8,5 jaar werkzaam geweest in de energiebranche als adviseur maar toch is mode altijd in mijn leven geweest en speelt een belangrijke factor, ‘passion for fashion’, en bleef het kriebelen om hier weer iets mee te gaan doen.   

Opleidingen die ik o.a. heb gevolgd zijn:

  • Opleiding Mode & Kleding ROC
  • Cursus Tom Sebastian Personal & Fashion Styling
  • Opleiding Fashion Styling Style school Bydanie

Hoe onderscheid ik mijzelf en wat is kenmerkend aan PureSilke

Een frisse kijk maar altijd met een resultaatgerichte visie, is wat mijn manier van werken het beste omschrijft. Mijn sterke communicatieve vaardigheden en de ervaringen die ik in mijn carrière heb opgedaan, zorgen voor een veelzijdige ‘Knowledge Base’. Wat eigen is aan PureSilke, is dat ik je weer laat stralen door het beste in je naar boven te halen.  Ik laat jou vanuit je eigen kracht weer leren te kijken naar al die mooie pluspunten aan jezelf. En hoe jij jezelf weer kan gaan onderscheiden om dat leven te leven waar je misschien nu alleen nu nog van droomt. Ik werk vanuit mijn passie “mode & fashion” en vind het een voorrecht om anderen hier deel van uit te laten maken. Graag deel ik mijn passie en liefde en kan ik je vanuit hier inspireren. 

Weer even terug naar de basis, je pure zelf, en vanuit daar weer opklimmen naar….

Waarom terug naar de basis?

Je leven is onder andere gevormd door allerlei ( oude ) overtuigingen. Dit kan komen door wat je door je ouders is meegegeven of is geleerd, maar ook meningen van anderen kunnen hier een rol in spelen. En natuurlijk heeft je eigen mindset een bepaalde invloed. Door jou een reset te geven en weer terug te keren naar de basis, je pure zelf en je pure zijn, kun je met een eigen blik en mindset weer dat neer gaan zetten waar jij zo graag naar verlangt.