Follow Your Bliss

Stap uit je comfortzone. Maar hoe doe je dit nu precies is wat ik vaker hoor. Waarom doet of durft men dit vaak niet te doen? En waarom houd jij jezelf (onbewust) klein. Je bent het waard om gezien en gehoord te worden. Freedom is your Birthright!

Vaak is het toch uit angst, onzekerheid of; wat zullen anderen mensen er wel niet van vinden een reden om de stap toch maar niet te zetten. Een stap in het onzekere en niet weten wat je ervoor terugkrijgt is een reden dat men toch vaak op de veilige plek blijft zitten. Meestal is overthinking, beren op de weg zien en allerlei rampscenario’s bedenken ook geen goede positieve bijdrage in jouw stap naar persoonlijk succes.

Maar Heyy wat kan er nu eigenlijk misgaan, precies helemaal niets! Heb vertrouwen en geloof in jezelf en wat is nu het ergste wat er kan gebeuren?? Alles wat je doet is goed en werkt het niet of pakt het anders uit dan je had verwacht dan is dit een mooie les en kun je kijken hoe je het misschien anders zou willen en stel bij als je dit nodig vindt. Vooral niet meteen in de stress schieten of jezelf terneergeslagen op de bank laten ploffen en het er maar bij laten.. Omarm je eigen leerschool. Het leven bestaat nou eenmaal uit lessen en daagt je soms enorm uit. Maar eenmaal die stappen genomen en terugkijkend op wat je allemaal al hebt geleerd en wat je hebt bereikt is toch om enorm trots op te zijn!!

Sta ook eens wat vaker stil bij je successen. Groot of klein, het maakt niet uit. Elk succes is er 1, en zeker 1 om te vieren. Deze momenten kun je dan meteen aangrijpen om te kijken waar je nu staat en hoe je verder richting en invulling wilt geven en of je nog op koers ligt. Waar nodig stel je je doelen bij om steeds in die flow te blijven van jouw mooie levensopdracht.

Eén tip die ik je absoluut mee wil geven is blijf met alles wat je doet zo dicht mogelijk bij jezelf. Je eigen principes, ideeën en gevoel najagen is wat jouw zo uniek maakt en onderscheid van anderen. Laat je vooral niet leiden of beïnvloeden door meningen van anderen. Iedereen heeft zo zijn eigen (levens) opvattingen, en dit is ook helemaal dikke prima, dus sta vooral niet te lang stil bij hoe iemand anders het zou hebben gedaan. Jij bent jij en je doet het op jouw manier en dat is ook meteen jouw kracht. Op deze manier trek jij ook die mensen en die zaken aan die je verder brengen, nieuwe lessen leren en laten groeien en bloeien en stralen.

“Don’t let anyone dim your light because it is shining in their eyes”

Big Love PureSilke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *