Never a Failure Always a Lesson 


Ik geloof niet in fouten, enkel in lessen, ofwel levenslessen.Elke keuze die je maakt, Elke weg die je inslaat hebben je iets te vertellen en te leren. Hoe kan jouw leven, jouw bestaan en jouw keuze nou een fout zijn?

Dit zal nooit van iemand de bedoeling zijn geweest. Er is geen goed of fout. Iedereen is perfect met hoe die is, hoe die denkt en hoe die handeld. Dat is mijn geloof en mijn overtuiging. 
Echter ieder maakt zijn of haar keuze, en nee daar is misschien niet iedereen het mee eens maar dat is wat een ieder uniek maakt. Niemand denkt of handeld op exact dezelfde wijze, respecteer andermans keuze al lijkt deze niet goed voor jouw. Door elkaar te steunen, helpen en lief te hebben is er een begin op een betere en mooiere wereld!
Ik heb leren accepteren en ben enorm dankbaar waar ik nu sta in het leven. Dankbaar voor alle lessen die ik heb mogen leren en nog mag leren. Bekijk het leven van een Positief oogpunt, dit maakt het zoveel makkelijker, draaglijker maar ook mooier. Hierdoor kun jij jouw doelen bereiken en je droomleven ook écht gaan voelen en leven. 
Jij bent perfect zoals je bent. Ik hoor het zo vaak mensen zeggen; “ik ben niet perfect” Dat ben je juist wel. Denk niet in beperkingen, heb niet de overtuiging dat je niet goed (genoeg) bent want dat ben je wel! Jij bent precies goed zoals je bent, perfect!

En als je niet tevreden bent met dat leven wat je nu leidt, dan ben jij de enige die daar NU verandering in kan brengen.
Maar soms heb je daar hulp of begeleiding bij nodig. Kun je dit niet alleen of weet je niet hoe? Ik ben er voor jou, om jou te helpen met stappen die je misschien alleen niet durft te zetten. 

Binnenkort deel ik alvast wat tips in een volgende blogpost en zal ik een nieuw programma online zetten 🖤
With Love,
PureSilke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *